PartnereKim Herforth Nielsen
Grundlægger, seniorpartner,
kreativ direktør

Arkitekt MAA/RIBA Kim Herforth Nielsen, født 1954, er grundlægger af 3XN. Kim Herforth Nielsen er ledende arkitekt og overordnet designansvarlig for den arkitektoniske kvalitet fra idé til færdigt resultat. Siden starten i 1986 har Kim Herforth Nielsen været den kreative drivende kraft i 3XN, og han har været involveret i alle tegnestuens større projekter, herunder Den Blå Planet, Museum of Liverpool, Ørestad Gymnasium, Musikhuset i Amsterdam og Den Danske Ambassade i Berlin. 

Kim Herforth Nielsen udpeges ofte som dommer i internationale arkitektkonkurrencer og er en flittig forelæser på arkitektskoler og universiteter verden over. Kim Herforth Nielsen er hædret med Ridderkorset, C.F. Hansen Medaillen og Eckersberg Medaillen.

Hent fuldt CV


Jan Ammundsen
Arkitekt MAA, seniorpartner,
konkurrencechef

Arkitekt MAA Jan Ammundsen, født 1972, er partner og leder af 3XNs konkurrenceafdeling. Jan Ammundsen er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus i 2000 og kom til 3XN i 2005. Jan Ammundsen har som partner siden 2007 været medansvarlig for vinderforslagene til bl.a. Den Blå Planet, Buen i Mandal, Teater og Jazzhus i Molde, Middelfart Sparekasse, Horsens Stadion, Bella Hotel og boligprojektet Barcode i Oslo.

Jan Ammundsen er blevet tildelt den prestigefyldte pris "Europe 40 under 40" Award - en international anerkendelse til unge talenter indenfor design og arkitektur.

Hent fuldt CV


Kasper Guldager Jensen
Arkitekt MAA, seniorpartner,
direktør for GXN

Kasper Guldager Jensen er partner og leder af 3XNs innovationsenhed GXN, der er etableret i 2007 med henblik på at udnytte, integrere og innovere den nyeste viden og teknologi i design og arkitektur. I løbet af få år er han blevet talsmand for nye forretningsområder og integrationen af nye materialer og grønne teknologier i fremtidens arkitektur. 

Kasper Guldager Jensen er en efterspurgt gæsteforelæser over hele verden og har skrevet og bidraget til en række artikler og bøger om nye teknologiske og videnskabelige muligheder indenfor grøn arkitektur.

Hent fuldt CV


Jeanette Hansen

Arkitekt MAA, seniorpartner, adm. direktør


Jeanette Hansen tiltrådte som administrerende direktør hos 3XN i december 2015 efter at have arbejdet hos 3XN siden 2004 som både sagsarkitekt og projektleder.

Jeanette Hansen har været tilknyttet en række af tegnestuens vigtigste projekter inden for erhverv og boligbyggeri, herunder KPMG’s og Hortens nye hovedsæder i København. Senest har hun arbejdet som sagsarkitekt på Swedbanks nye hovedsæde i Stockholm. Jeanette Hansen yderst struktureret, præcist og effektivt. Hun får arbejdsopgaver løst til tiden og inden for den økonomiske ramme.

Jeanette Hansen er ansvarlig for strategi, organisation, økonomi og er den hovedansvarlige for projektering.

 Anders Wadman

Arkitekt SAR/MSA, partner 3XN Sverige AB

 

 


Anders Wadman har arbejdet som sagsarkitekt og projektleder hos 3XN siden 2011, og han blev udnævnt partner i 3XN Sweden AB i juni 2014.

Anders Wadman har været en central person i design- og projektudviklingen af 3XNs første bygning i Stockholm; det nye 45.000 m2 store hovedsæde for Swedbank, indviet i maj 2014. Et andet centralt projekt i Stockholm, hvor Anders har spillet en stor rolle, er Stockholm Continental, et mixed-use projekt lige over for hovedbanegården i Stockholm.

Han er desuden daglig leder af 3XN’s kontor i Stockholm med en stab på 4 personer.Audun Opdal

Architect MAA, partner


Audun Opdal har været ansat hos 3XN siden sin afgang fra Arkitektskolen Aarhus i 2008. Han blev udnævnt partner i december 2014.

Audun Opdal er en af 3XN’s ledende arkitekter i konkurrenceafdelingen. Han har været ansvarlig designer på nogle af 3XNs mest højprofilerede konkurrenceforslag såsom Copenhagen Arena, Swedbanks hovedsæde i Stockholm, Retten på Frederiksberg samt en del af teamet bag Quay Quarter højhuset i Sydney.

Audun Opdals arbejder holistisk med arkitektur fra konceptudvikling, 3D-visualisering, funktionalitet- og flowanalyse til skematisk design og facadedetaljer. Hans styrke ligger i kombinationen af æstetiske overvejelser kombineret med funktionalitet.Fred Holt

Arkitekt, B.Arch, M.Arch., partner


Fred Holt blev ansat hos 3XN i 2010, og han blev udnævnt partner i december 2014.

I kraft af sin erfaring med at arbejde med komplekse projekter fra de tidligere programmeringsfaser til byggedokumentation, har Fred Holt tilført en stor grad af ekspertise til projekter, der har en passende balance mellem design og know-how.

Mens han været ansat hos 3XN, har Fred Holt designet, udviklet og styret projekter, der spænder fra et museum og læringscenter i Moskva til mixed-use tårne i Sverige og Indien samt det nye hovedsæde for Den Internationale Olympiske Komité i Lausanne, Schweiz. Senest har Fred Holt spillet en væsentlig rolle i designet af 3XN’s vinderforslag til Quay Quarter konkurrencen i Sydney.Marie Hesseldahl Larsen

Arkitekt MAA, partner


Marie Hesseldahl Larsen, har været ansat hos 3XN siden hun tog sin afgang fra Arkitektskolen Aarhus i 2006. Hun blev udnævnt partner i december 2014.

Marie Hesseldahl Larsen sidder primært i konkurrenceafdelingen, hvor hun arbejder med konceptuel designudvikling og præsentation af store konkurrenceprojekter, primært kontorbyggerier samt kultur- og offentlige bygninger. Hendes styrker omfatter designudvikling og detaljeret funktionalitet, flow og konceptuel analyse.

Marie Hesseldal Larsen har desuden kernekompetencer inden for boligindretning, og som designansvarlig har hun stået bag design af interiør til Bella Sky Hotel og Swedbanks nye hovedkvarter i Stockholm.Stig Vesterager Gothelf

Arkitekt MAA, partner


Stig Vesterager Gothelf er uddannet fra Arkitektskolen Århus i 2000. Han har været ansat hos 3XN siden 2007, hvor han i dag fungerer som en af hovedkræfterne i tegnestuens konkurrenceafdeling. 

Stig Vesterager Gothelf har mange års erfaring som arkitekt med hovedvægt på planlægning, hoveddisponering og formgivning. På 3XN’s seneste konkurrencer har Stig Vesterager Gothelf fungeret som projektleder for et internationalt designteam, heriblandt vinderforslaget for en ny 25.000 m2 stor bygning til det tekniske fakultet, Duale Hochschule, i Stuttgart samt den 68.000 m2 store nordfløj på Rigshospitalet i København. Ud over projektledelse har Stig kompetencer inden for analyse, konceptudvikling, 3D modellering og grafik præsensation af projekter.

Stig Vesterager Gothelf blev udnævnt partner i december 2014.Torben Østergaard

Architect MAA, MOL, partner


Arkitekt MAA, MOL, Torben Østergaard, vendte for nyligt tilbage til 3XN efter to år hos AArt Arkitekter, hvor han arbejdede på adskillige internationale konkurrencer, herunder Sydney Universitet og Greenwich Rock i London.

I hans seks år hos 3XN, var Torben Østergaard projektleder på flere projekter i Storbritannien, Tyskland og Danmark. I øjeblikket er han projektleder på DreamCenter-projektet i Shanghai, Kina, som omfatter et IMAX-teater, detail og kreative kontorer. Torben er også involveret som seniorprojektleder for universitetsbyggeriet Duale Hochschule i Stuttgart, Tyskland.

Torben Østergaard blev udnævnt partner i december 2014.

info text

X > <